Juan Carlos Navarro, nou cap de la secció de bàsquet de l’FC Barcelona

L'excapità del Barça, que es va retirar al final de la temporada 2017-18, ocupava fins avui el càrrec de secretari tècnic de bàsquet formatiu

L’FC Barcelona ha anunciat aquest divendres la destitució de Nacho Rodríguez com a mànager de bàsquet i la contractació del santfeliuenc Juan Carlos Navarro per ocupar el seu lloc dins l'organigrama de la secció.

juancarlos cap 2

L'excapità del Barça, que es va retirar al final de la temporada 2017-18, ocupava fins avui el càrrec de secretari tècnic de bàsquet formatiu. Ara, amb el retorn a la presidència de Joan Laporta, Navarro es converteix en el màxim executiu del bàsquet blaugrana. El que deixa l'entitat és Nacho Rodríguez, que va arribar al Barça ara fa quatre anys com a responsable executiu de la secció heretant les funcions de Rodrigo de la Fuente.

L'exjugador malagueny, el contracte del qual finalitzava el 30 de juny del 2022, ho va fer de la mà d'Albert Soler, que recentment també ha estat destituït com a responsable dels esports professionals, per la nova directiva del club.

Redacció / Fotos: FCB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix