L’AE Prat ja coneix els seus rivals a la Segona Divisió B

Imprimeix
S'haurà d'enfrontar davant de catalans –menys el Lleida-, valencians i els balears.

La Reial Federació de Futbol va configuarar definitivament la composició dels quatre grups de Segona Divisió B. L’AE Prat jugarà en el Grup III, amb altres set equips catalans -tots ells excepte el Lleida, que passa al Grup II-, els equips valencians i balears. Es tractarà d'un grup molt fort i potent, ja que inclourà tres equips descendits l'any passat de Segona A -Gimnàstic de Tarragona, Alcoià i Vila-real B-, un conjunt que es va quedar a les portes de pujar –Atlético Baleares-, i un bon nombre d'equips filials. Com a novetats de darrera hora, cal situar-hi dos filials: l'Espanyol B i el Llevant B, que han comprat plaça aprofitant dos de les cinc renúncies que hi ha hagut en la categoria.

GRUP III DE SEGONA DIVISIÓ B. Temporada 2012-13

Gimnàstic de Tarragona, CF Badalona, UE Llagostera, CE L'Hospitalet, UE Sant Andreu, Reus Deportiu CF, AE Prat, RCD Espanyol B, CD Alcoyano, CF Vila-real B, Huracán Valencia CF, Orihuela CF, CD Olímpic Xàtiva, València B CF, Ontinyent CF, CF Levante B, CE Atlético Baleares, RCD Mallorca B, CE Constància d'Inca i CD Binissalem

La lliga començarà el cap de setmana del 26 d'agost (descartant l'opció de començar el cap de setmana anterior). Pel què fa a la primera ronda de la Copa del Rei -en què el Prat hi participa com a campió de Tercera la campanya passada-, la ronda es jugarà el dimecres 29 d'agost. Encara no estan confeccionats els grups.

Marçal Fontanals - AEP / Foto: AEP