El Barça CBS es queda sense ascens a la Lliga Femenina Endesa

Imprimeix

Les santfeliuenques van perdre a la semifinal davant el Leganés per 69-78 i no van aconseguir estar a l’elit del bàsquet nacional femení

El Barça CBS continuarà a la Lliga Femenina 2. Les blaugranes no van poder rubricar la seva sensacional temporada i es van quedar a una victòria de poder assolir una fita història: jugar a la Lliga Femenina Endesa, la màxima categoria del bàsquet nacional femení. Una autèntica llàstima i un injust final per a un equip que només ha perdut un partit aquesta temporada, però precisament el que li donava el passaport a la categoria superior. Un somni que haurà d’esperar un any més.

leganes barça 2

leganes barça

Les santfeliuenques van perdre davant l’amfitrió de la competició, el Leganés, per 69-78. El primer quart va estar marcat per l’equilibri de forces (17-19). En el segon, les madrilenyes van anar eixamplant el seu avantatge, amb Jespersen com a líder, fins a situar el 36-43 al final dels primers vint minuts. A la represa, el Leganés va continuar mostrant-se més encertat (54-66). I en el darrer quart, l’equip d’Isaac Fernández va reaccionar reduint la diferència de 15 a 9 punts, però no va ser suficient per optar a la victòria. Carolina Guerrero, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora blaugrana.

leganes barça 5

Captura de pantalla 2021 04 11 a las 23.19.48

leganes barça 4

L'altre equip que ha ascendit a la Lliga Endesa ha estat el conjunt gallec, el Baxi Ferrol, que s'ha imposat a l'Ardoi navarrès per 81 a 72 a l'altra semifinal.

Redacció / Fotos: FEB-Barça CBS