El Barça CBS es queda sense ascens a la Lliga Femenina Endesa

Les santfeliuenques van perdre a la semifinal davant el Leganés per 69-78 i no van aconseguir estar a l’elit del bàsquet nacional femení

El Barça CBS continuarà a la Lliga Femenina 2. Les blaugranes no van poder rubricar la seva sensacional temporada i es van quedar a una victòria de poder assolir una fita història: jugar a la Lliga Femenina Endesa, la màxima categoria del bàsquet nacional femení. Una autèntica llàstima i un injust final per a un equip que només ha perdut un partit aquesta temporada, però precisament el que li donava el passaport a la categoria superior. Un somni que haurà d’esperar un any més.

leganes barça 2

leganes barça

Les santfeliuenques van perdre davant l’amfitrió de la competició, el Leganés, per 69-78. El primer quart va estar marcat per l’equilibri de forces (17-19). En el segon, les madrilenyes van anar eixamplant el seu avantatge, amb Jespersen com a líder, fins a situar el 36-43 al final dels primers vint minuts. A la represa, el Leganés va continuar mostrant-se més encertat (54-66). I en el darrer quart, l’equip d’Isaac Fernández va reaccionar reduint la diferència de 15 a 9 punts, però no va ser suficient per optar a la victòria. Carolina Guerrero, amb 16 punts, va ser la màxima anotadora blaugrana.

leganes barça 5

Captura de pantalla 2021 04 11 a las 23.19.48

leganes barça 4

L'altre equip que ha ascendit a la Lliga Endesa ha estat el conjunt gallec, el Baxi Ferrol, que s'ha imposat a l'Ardoi navarrès per 81 a 72 a l'altra semifinal.

Redacció / Fotos: FEB-Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix