El Barça CBS, a una victòria de l’ascens a la Lliga Femenina

Es va imposar a l’Alcobendas (73-48) a la fase prèvia i jugarà la semifinal davant el Leganés per un lloc a la final

Avui pot ser un dia històric per al Barça CB Santfeliuenc. Les blaugranes es troben a una victòria per pujar a la Lliga Femenina, la màxima categoria del bàsquet nacional femení. L’equip d’Isaac Fernández es va classificar per disputar avui la semifinal d’ascens després de guanyar per 73-48 l’Alcobendas en l’últim partit del grup de classificació. Els dos equips havien guanyat els seus partits anteriors i el que guanyés aconseguia el passaport.

EyoykI XEAg5rel

El Barça CBS sempre ha anat per davant en el marcador i ha guanyat els quatre parcials (17-11, 16-13, 23-10 i 17-14) gràcies al seu millor balanç defensiu-ofensiu. Ha estat en el tercer quart quan les baixllobregatines han aconseguit liquidar totes les opcions del conjunt madrileny. Ainhoa López, amb 14 punts, ha estat la màxima anotadora blaugrana.

Captura de pantalla 2021 04 11 a las 6.38.51

“Estem molt contents perquè l’equip s’ha esforçat molt davant un equip amb molta experiència a diferència que nosaltres que som un equip jove i que viu per primera vegada una competició com aquesta. Sabíem que seria dur, i hem estat capaços de controlar el partit. El nivell físic a la segona part ens ha acompanyat”, explica Isaac Fernández.

EyoykIzWQAIpm9T

El conjunt blaugrana s’enfrontarà en la semifinal al Leganés, l’amfitrió (18 hores) i el guanyador aconseguirà pujar de categoria. “El partit d’avui serà molt dur, amb un rival amb una gran plantilla i amb un desgast menys que nosaltres. De totes maneres, estem molt contents per arribar a aquest partit”, diu Fernández. L’altre semifinal d’ascens la disputaran el Ferrol gallec i l’Ardoi navarrès (16 hores).

Redacció / Fotos: Barça CBS-FEB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix