Gavà serà la capital nacional del pàdel en cadira de rodes

La competició aplegarà els millors especialistes d’aquesta modalitat esportiva al Club Padelarium Gavà

Aquest cap de setmana del 10 i 11 d’abril es disputa la quarta prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes i el III Open Nacional Ciutat de Gavà a les instal·lacions del Club Padelarium Gavà.

PADEL CADIRA RODES 310321

Fins a cinc parelles catalanes disputaran aquesta competició, els esportistes inscrits són, Miquel Martí i Isaac Mateos, Mónica Ridao i David Moreno, Pau Martín i Manuel López, Susana Rodríguez i José Luís Montoya i, finalment, Lluís Turró i Pablo Martínez. A més, també hi haurà esportistes d’Andalusia, València, Castella La-Manxa, Madrid i el País Basc. Destacar la presència en aquesta competició de la parella campiona d’Espanya, Edorta de Anta i Cristopher Triviño i també dels subcampions, Óscar Agea y Francisco Bernal. Edorta i Cristopher es van proclamar vencedors en el Campionat d’Espanya absolut que es va disputar a la localitat madrilenya d’Arganda del Rey a finals del passat mes de novembre.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix