Una docusèrie relatarà la trajectòria esportiva de Pau Gasol

Imprimeix

La producció, dirigida per Oriol Bosch, comptarà amb quatre episodis

Una sèrie documental de quatre capítols, encara sense títol, abordarà els últims episodis de la brillant carrera com a professional del jugador santboià Pau Gasol, qui després del seu exitós pas per l'NBA recentment ha tornat al seu club d'origen, l’FC Barcelona, amb la vista posada en els JJOO de Tòquio.

“La sèrie mostrarà com s'acomiada un esportista d'elit del joc que tan bé coneix i tant estima, lluitant contra les cicatrius físiques, els reptes emocionals i el llegat personal, així com els nous compromisos familiars que se li presenten”, ha explicat aquest dimarts en un comunicat l'equip de premsa del pivot internacional espanyol, que al juliol complirà 41 anys.

pauet 2

El projecte serà dirigit per Oriol Bosch, autor d'’Andrés Iniesta: l'heroi inesperat' i produïda per PG Productions, RTG Features i THINK450. En marxa des del 2019, es preveu que la sèrie s'estreni la propera tardor. Amb aquest projecte, Gasol s'unirà a l'ampli elenc d'esportistes protagonistes d'una sèrie documental.

La producció comptarà amb quatre episodis en els quals es farà un repàs de la trajectòria esportiva del català i en els quals es relatarà el calvari que va viure des de la seva lesió amb els Portland Trail Blazers, el març del 2019, els seus reptes emocionals, el seu llegat personal, així com els nous compromisos que se li presenten.

pauet 3

El gran dels germans Gasol va tornar a signar aquest any per l’FC Barcelona –equip en el qual va començar la seva carrera fa 20 anys- després de passar pel quiròfan a causa d'una fractura al peu esquerre que l'ha tingut dos anys apartat de les pistes.

Pau, amb dos anells de l'NBA, sis participacions en l'All-Star i dues lligues ACB en el seu palmarès, es prepara per aconseguir l'esquiva medalla d'or en els Jocs Olímpics de Tòquio en els quals, en cas de ser convocat, vestiria l'elàstica de la selecció espanyola amb la qual va guanyar dues plates i un bronze olímpic.

pauet 4

“Arriba un moment en el qual la carrera professional d'un jugador ha d'arribar a la seva fi. No serà un moment feliç per a mi, però cal estar preparat, ja que queda un enorme buit que hauré d'omplir”, ha declarat el jugador català. “Espero -ha conclòs- que aquesta sèrie ajudi a aportar llum sobre el meu estat anímic mentre penso en el que vindrà després.”

Redacció / Fotos: PG-FCB