La UE Castelldefels i el Santfeliuenc FC ja coneixen el calendari

Els mariners jugaran per obtenir el premi per disputar el playoff d’ascens a Segona RFEF, mentre que els blancs-i-blaus buscaran la permanència a la Tercera Divisió

Els equips catalans de la Tercera Divisió Nacional ja coneixen el calendari de partits per a la segona fase de la temporada 2020-2021. Aquest nou tram del campionat de lliga donarà inici el pròxim cap de setmana del 10 i 11 d’abril.

El CE Europa, el FC Vilafranca, el Cerdanyola del Vallès FC, el Girona FC ‘B’, el Terrassa FC i l’EC Granollers lluitaran en aquesta segona fase per a l’ascens directe a la Segona RFEF. Els dos primers classificats ascendiran a la nova categoria, que substituirà a partir de la temporada vinent la Segona Divisió ‘B’. Els quatre restants disputaran la promoció.

ExKP8iWWQAAoZUB

Captura de pantalla 2021 04 06 a las 18.37.09

CALENDARI (clica aquí)

Per la seva part, el CP San Cristóbal, la UE Sant Andreu, la UE Vilassar de Mar, el CE Manresa, la UE Castelldefels i la FE Grama jugaran en aquesta segona fase per obtenir el premi de disputar el playoff d’ascens a Segona RFEF. Els dos primers classificats promocionaran per l’ascens a la Segona RFEF, juntament amb els quatre conjunts restants del grup per l’ascens.

EuNK aRWYAU9BI4

Captura de pantalla 2021 04 06 a las 18.37.18

CALENDARI (clica aquí)

Al seu torn, el CF Pobla Mafumet, el CF Peralada, la UE Sants, el Santfeliuenc FC, la UE Figueres, la U. At. Horta, la UE Valls, el CE Banyoles, el CF Igualada i el CF Montañesa disputaran la segona fase per la permanència a la Tercera Divisió, que passarà a anomenar-se Tercera RFEF a partir del curs 2021-2022.

Redacció / Fotos: UEC-SFC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix