La UE Castelldefels lluitarà per un lloc a la nova Segona RFEF

Imprimeix

El Santfeliuenc, que jugarà la fase de permanència, coneixerà els calendaris de la Segona Fase aquest dimarts 6 d’abril  

Amb la disputa ahir divendres de tres partits pendents de la darrera jornada de la primera fase al subgrup 5A, ja han quedat definides les posicions per al Segona Fase del campionat de Lliga de la Tercera Divisió Nacional. Un cop disputada la totalitat de la primera fase en els dos subgrups catalans de la Tercera Divisió Nacional, la distribució definitiva dels equips -amb els representants baixllobregatins- de cara a la segona fase serà la següent:

Captura de pantalla 2021 04 03 a las 12.13.58

Captura de pantalla 2021 04 03 a las 12.13.58 copia

La UE Castelldefels de Miki Carrillo jugarà la Fase per la Promoció d’Ascens a Segona RFEF. Els dos primers classificats promocionaran per pujar a la categoria superior, juntament amb els quatre conjunts restants del grup per l’ascens.

castelldefels calendari

Pel que fa a la lluita per la salvació, on hi ha el Santfeliuenc FC d’Andrés González, els quatre primers classificats del subgrup obtindran la permanència per jugar el següent curs a la Tercera RFEF, la nova denominació que rebrà la Tercera Divisió Nacional a partir de la campanya 2021-2022.

sanfeliuenc calendari

El pròxim dimarts 6 d’abril es donaran a conèixer els calendaris de la Segona Fase de la competició, que arrencarà el cap de setmana del 10 i 11 d’abril. En aquesta, tots els equips hi accediran arrossegant la puntuació de la primera fase.

Redacció / Fotos: Piero (UE Castelldefels)-Jaimepg (Santfeliuenc FC)