El voleibol tindrà un gran protagonisme al Baix Llobregat

Imprimeix

El Prat i Gavà acolliran aquest cap de setmana la jornada final de les Fases Finals de la Primera Divisió Sènior masculina i Femenina

Aquest cap de setmana es disputen les Fases Finals de la Primera Divisió Sènior masculina i femenina, en les que hi participaran vint-i-quatre equips en total. La jornada final de diumenge s’ha assignat als Víkings Vòlei Prat, en categoria masculina, i al CV Gavà, en la femenina. En aquestes seus es coneixeran els equips catalans que participaran en la Fase d’Ascens a Primera Nacional.

Divendres es disputaran els primers partits d’aquesta competició que es juga a eliminatòria directa. Així, els cinquens i sisens classificats jugaran els vuitens de final amb l’objectiu de passar de ronda i enfrontar-se amb els caps de sèrie la tarda de dissabte, i aconseguir així passar a la jornada de diumenge, on tindran lloc les semifinals i les finals.

Ex9LBGNXAAEraGC

En categoria femenina, els quatre partits que es jugaran divendres a la tarda són el del Motocar Balafia Vòlei Lleida, tercer classificat del grup A, contra el CV Esplugues B, sisè del grup B; el Vòlei Sant Fruitós, tercer del grup B, amb el CV Vall d’Hebron, sisè de grup A; el Club Vòlei Olot 4 – Hotel L’Alta Garrotxa, quart classificat del grup A, jugarà amb els Víkings Vòlei Prat, cinquè del grup B; i per acabar el CV AA Llars Mundet, quart del grup B, disputarà el seu partit a casa contra el SD Espanyol, cinquè del grup A. Dissabte a la tarda, els guanyadors d’aquests partits jugaran a casa de l’Anton Massagué SPSP, el CV Gavà, el Vòlei Manresa i el Vòlei Sant Esteve, respectivament.

90941780 2955013151212096 6695518032057335808 n

En categoria masculina els partits també començaran divendres a la tarda amb els enfrontaments entre el Vòlei Girona i Vòlei Manresa; el Club Voleibol Reus i el CV Mataró; l’AEE Institut Montserrat i el CV Vilafranca Verd; i, per últim, el Tarragona SPSP contra el CV Alella. Els vencedors d’aquests partits passaran a la jornada de dissabte on els esperen el CV Vall d’Hebron, el CV Arenys, el Casa Vostra–CV Cubelles i els Víkings Vòlei Prat. La jornada final es disputarà al Prat amb els quatre equips semifinalistes que es disputaran jugar la gran final i els bitllets a la fase d’ascens a Primera Nacional.

Redacció / Fotos: FCVb