Cornellà i Prat ja preparen la segona fase de la Lliga a Segona B

Els verds buscaran l’ascens a la Primera Divisió RFEF, mentre que els potablava intentaran assolir la permanència

El passat cap de setmana va finalitzar la primera fase a Segona Divisió B. UE Cornellà i AE Prat van quedar lluny de les posicions capdavanteres a la classificació i ara els toca lluitar per objectius esportius molt diferents.

ExBgTU WEAIhog9

Captura de pantalla 2021 03 31 a las 22.07.53

La UE Cornellà no va poder acabar entre els tres primers del subgrup A -va ser cinquè- i es va quedar sense l’opció de lluitar per l’ascens a Segona A com havia fet els darrers anys. Els de Guillermo Fernández Romo s’hauran de conformar en intentar assolir la futura Primera Divisió RFEF, que serà la tercera categoria del futbol nacional espanyol la pròxima temporada -equival a l’actual Segona B- després de la reestructuració que realitzarà la Real Federación Española de Futbol. Els verds, que acumulen els punts assolits a la primera fase, estan enquadrats en el grup D i tindrà com a rivals l’Hèrcules d’Alacant, La Nucía i l’Atlètic Llevant (no s’enfrontaran davant els altres dos catalans). Els catalans són: Llagostera, Badalona i Lleida Esportiu. Hi haurà un total de vuit jornades (anada i tornada).

Exv99U9XAAE yra

Captura de pantalla 2021 03 31 a las 22.07.34

D’altra banda, l’AE Prat, desè a la classificació després de finalitzar la primera fase, lluitarà per la permanència a la futura Segona Divisió RFEF. En cas de no aconseguir-ho, els de Pedro Dólera hauran de jugar el pròxim any a Tercera Divisió. El conjunt potablava està enquadrat en el grup D juntament amb Artzeneta, Peña Deportiva, València-Mestalla i Oriola. Mentrestant, els catalans són Espanyol B, L’Hospitalet i Olot. Hi haurà vuit jornades a anada i tornada. 

Redacció / Fotos: UEC-AEP-Futbolme

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix