Torrelles de Llobregat va acollir una competició de motociclisme

Es va celebrar la tercera prova de la Resistència de Nens 2012 amb una alta participació.

Una tarda una mica emboirada va acollir la tercera prova de la Resistència de Nens 2012. En 50cc, l´equip format per Adrià Monné i Roger Casas van liderar la cursa de principi a fi. En segon lloc es va classificar l´equip format per Oriol Roca i Yago Ponce a dues voltes dels líders. El tercer lloc, empatats a voltes amb els segons va ser per l´equip  de Victor Puig i Pol Boet. Cal destacar el mèrit de tots els participants de la categoria de 50 cc que van fer una gran cursa amb les seves petites muntures.

En 65 cc, Albert Fontova i Gerard Congost tampoc van donar opció a la resta de participants. Van liderar tota la cursa seguits de l´equip de Cesc Ribera i Marc Pamias que al final dels 90 minuts van cedir una volta. En tercer lloc es va classificar l´equip format per Pol Oliveres i Marc Antolín.

En 85 cc, la parella formada per Enric Francisco i Gerard Gómez tampoc va donar opció liderant la cursa de principi a fi. Es perfilen com els futurs campions de la Copa quan arribem al equador de la mateixa. En segona posició es van classificar l´equip de Pau Tomas i Joel Vives que va cedir dues voltes als líders. El tercer calaix del pòdium va ser per la parella formada per Salvador Ubach i Adrià Font que van cedir un altre volta