El Barça CBS es jugarà a Leganés l’ascens a la Lliga Femenina Endesa

La competició se celebrarà al pavelló Europa del 8 a l’11 d’abril

El Barça CBS ja coneix la seu i els dies de la fase d’ascens a la Lliga Femenina Endesa. Les santfeliuenques, juntament amb el Lima-Horta Barcelona, l’Snatt’s Femení Sant Adrià i l’Advisoria Maresme participaran en aquest playoff després de finalitzar entre les quatre primeres posicions del grup C de la Lliga regular a la Lliga Femenina 2. L’escenari escollit serà el pavelló Europa de Leganés (Madrid) del 8 a l’11 d’abril.

Ew6VGouWEAITJwA

En aquesta fase final, un total de dotze clubs (4 primers classificats del grup A, B i C) lluitaran per assolir les dues places en joc per jugar a la màxima categoria del bàsquet femení nacional. En un nou format de competició que vertebrarà aquesta pugna per l'ascens, es conformaran quatre grups de tres equips cadascun que jugaran una lligueta tots contra tots. El sorteig dels grups arribarà demà dimarts 30 de març a les 11h. Els 4 primers classificats accediran a les semifinals, i els vencedors aconseguiran l'ascens esportiu a la màxima categoria d'àmbit estatal.

Exen2m5W8AIIC4l

L’equip d’Isaac Fernández ha completat una primera part de la temporada sensacional, amb un registre acumulat de vint-i-sis victòries i cap derrota. Les blaugranes, les clares dominadores del grup, han estat el millor atac i la defensa més forta de la taula

Els altres representants comarcals

El Segle XXI de Javi Torralba ha finalitzat la temporada en cinquè lloc amb un balanç de 14-12, seguit d'un Unilever BF Viladecans d’Enric González que ha signat la mateixa carta final en el seu brillant retorn a la categoria, opositant fermament a la fase d'ascens fins la penúltima jornada. Finalment, el nouvingut Basket Almeda, entrenat per Fernando Gordo, clou la participació catalana en una còmoda onzena posició amb 8 victòries i 18 derrotes. Les cornellanenques han assolit el seu principal repte, la permanència.

Redacció / Fotos: Barça CBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix