La Volta Ciclista a Catalunya torna a passar pel Baix Llobregat

L’eslovac Peter Sagan va guanyar la sisena etapa (Tarragona-Mataró) de 194 quilòmetres

Castellví de Rosanes, Martorell, Olesa de Montserrat i Abrera van ser els municipis on va passar ahir la Volta Ciclista a Catalunya, que enguany arriba a la seva edició cent. La sisena etapa -194 quilòmetres- de la prova ciclista va transcórrer de nou per terreny baixllobregatí on els aficionats i curiosos van poder veure els millors especialistes del moment. 

sisena etapa volta 2

Peter Sagan, del Bora-Hansgrohe, es va imposar a l’esprint. L’eslovac va fer un temps de 4h23’18’’, seguit pel sud-africà Daryl Impey (Israel Start-Up Nation) i el colombià Juan sebastian Molano (UAE Team Emirates).

Darrera etapa

D’altra banda, avui finalitza l’edició d’enguany de la Volta Ciclista a Catalunya amb l’etapa Barcelona-Barcelona on el Baix Llobregat tornarà a tenir protagonisme. Els municipis d’Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Vicenç dels Horts, Cervelló, Vallirana, Begues, Gavà, Castelldefels, Viladecans i El Prat de Llobregat. En total 133 quilòmetres.

cda41

Captura de pantalla 2021 03 27 a las 10.48.42

Redacció / Fotos: Volta Ciclista a Catalunya

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix