El CV Esplugues es jugarà l’ascens a la Lliga Iberdrola a Madrid

Imprimeix

Les baixllobregatines s’han classificat, per primera vegada a la història del club, per a una Fase Final de la Superlliga Femenina 2

Per primera vegada a la seva història, el CV Esplugues jugarà una Fase Final de la Superlliga Femenina2. Un premi a la gran temporada que està realitzant el conjunt que dirigeix Inma García. El CDM Entrevías de Madrid acollirà, del 16 al 18 d’abril, una competició en la qual estaran els sis millors conjunts de la Lliga regular de la categoria d’argent. Hi haurà dues places per a la Lliga Iberdrola.

espluguesfasefinal 2

Imma García es mostra “molt orgullosa d’aquest equip. Les coses costen molt, són molt difícils i hem fet història. I en volem més. Juntes, generoses, ferotges, dones! I orgullosa de pertànyer a Esplugues, ciutat que ens estima i estimem”. Les espluguines van finalitzar la Lliga regular en el grup B amb un balanç de catorze victòries i quatre derrotes (assegurant la segona posició a la classificació, per darrere del Barça CVB)

Competició

Els sis equips participants han quedat repartits en dos grups en el sorteig que es va realitzar ahir a la Real Federació Espanyola de Voleibol. En el grup A competiran el conjunt amfitrió VP Madrid, CV Esplugues i Opportunity CDU Atarfe, mentre en el grup B participaran Extremadura Rierol, Santa Cruz Cuesta Piedra i CVB Barça.

esplugues fasefinal 3

Els dos grups disputaran una lligueta a una volta per a conformar la classificació que definiran les semifinals a la tarda del dissabte, on els vencedors jugaran la gran final del diumenge i amb la plaça d'ascens a Lliga Iberdrola assegurada. La final del diumenge servirà per conèixer el nom del campió de la Superlliga Femenina 2.

Redacció / Fotos: CV Esplugues (José Carrera)-FCVB