El Baix Llobregat acull demà la Volta a Catalunya

Imprimeix

La tercera etapa tindrà inici al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels i recorrerà els municipis de Gavà, Viladecans, Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa i Abrera

La nostra comarca tornarà a ser la gran protagonista un dels esdeveniments ciclistes més importants del món, la Volta a Catalunya, que enguany arriba a la 100a edició. Demà se celebrarà la tercera etapa amb un recorregut que s’iniciarà al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels i recorrerà diversos municipis baixllobregatins en el tram inicial de l’etapa i finalitzarà a Vallter 2000/Setcases després de recórrer 203,5 quilòmetres.

 noticies txt 15299 not fotografia

PERFIL DE L’ETAPA

aa81c

HORARIS DE PAS AL BAIX LLOBREGAT

Captura de pantalla 2021 03 23 a las 10.47.18

Aquesta és l'etapa més llarga de la prova i, tot i que comenci a prop del mar, es tracta d'una jornada qualificada d'alta muntanya. Els aficionats i les aficionades del ciclisme podran gaudir de la presència d'alguns dels noms més importants del panorama actual. La Volta, aprofitant la seva 100a edició, comptarà amb homes com Richard Carapaz (guanyador del Giro 2019 i segon a la Vuelta a España de l'any passat), Geraint Thomas (guanyador del Tour 2018), Chris Froome (vencedor, entre altres proves, de 4 Tours de França), Peter Sagan (tres cops campió del Món i debutant a la Volta d'enguany), Alejandro Valverde (tres cops guanyador de la Vuelta a España i campió del Món l'any 2018) o Enric Mas (cinquè al Tour 2020).

Redacció / Fotos: Ajuntaments-Volta a Catalunya