El CB Viladecans, campió de Catalunya de softbol

L’equip de Josep Segura suma el primer títol oficial de la temporada 2021 amb un balanç de tres victòries i una derrota

El CB Viladecans es va proclamar campió de Catalunya de sotbol de Divisió d’Honor. L’equip dirigit per Josep Segura va sumar una doble victòria en la darrera jornada de la competició que li va permetre revalidar el títol conquerit l’any passat. Es va imposar davant el CBS Sant Boi (7-0) i el Projecte Softball Gavanenc (1-7). El balanç de les viladecanenques ha estat de tres victòries i una derrota. D’altra banda, el CBS Sant Boi va vèncer al Projecte Softball Gavanenc per un ajustat 9-10. El pròxim cap de setmana arrenca la Lliga Nacional.

Segona jornada de beisbol

Aquest cap de setmana es va celebrar la segona jornada del Campionat de Catalunya de beisbol. El CB Viladecans va guanyar un dels dos partits que li va enfrontar davant del CBS Barcelona. A Montjuïc va caure per 5-1, mentre que a l’Estadi Municipal viladecanenc es va imposar per un ajustat 8-7. D’altra banda, el CBS Sant Boi es va imposar en el doble partit davant del CBS Gavà. A Can Torrelló va vèncer per 22-25, mentre que el resultat a Sant Boi va ser 17-9. El pròxim cap de setmana se celebrarà la darrera jornada.

Redacció / Fotos: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix