El Gran Premi Ciutat del Prat va aplegar més de 160 ciclistes

La competició de la Copa Catalana es va dividir en dues curses segons les categories (júniors masculina i fèmines elit/sub 23, i cadets i júnior fèmines)

El Prat de Llobregat va ser la capital catalana del ciclisme per un dia. Aquest passat diumenge 14 de març el municipi baixllobregatí va aplegar més de 160 ciclistes que van participar en una cita múltiple de la Copa Catalana de carretera. El Gran Premi Primavera Ciutat del Prat, organitzat per l'Agrupació Ciclista El Prat, va acollir una doble cursa: una primera per a júniors masculins i fèmines elit/sub23, que estrenaven així el seu calendari puntuable de Copa Catalana, mentre que cadets i júnior fèmines, van prendre part en la segona prova de la temporada.

ciclisme prat 2

Un nombrós grup de gairebé 100 ciclistes va estrenar la jornada amb la primera sortida per a fèmines elit/sub23 i júniors, que van recórrer 75 quilòmetres a alta velocitat en el ja tradicional circuit a la Ronda Sud pratenca. El júnior Sergi Darder (Quadis-CC Sant Boi) va fer valer el seu domini en els esprints intermedis per endur-se el triomf (és el primer líder de la Copa Catalana). Sergi Galbany (Finques Feliu) i el francès Lucas Villeronce (Team Culture Vélo u19) van ser segon i tercer respectivament. Mireia Benito (Massi-Tactic) fou la vencedora entre les fèmines. La vencedora sub 23 va ser Laura Rodríguez (GN6 Team).

ciclisme prat 3

La segona cita va ser per als cadets i júniors fèmines, que disputaven 52 quilòmetres en el seu segon dia de competició consecutiu. En aquest cas, la presència d'una escapada va ser més determinant en la resolució de la victòria final, que va acabar sent per Adrià Garmendia (UC Vilanova-Autocars Sagalés). Entre les fèmines, Júlia Melvina Passarrius (Tot Net-Terrassa) es va imposar en júnior i Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) es va endur la victòria en la categoria cadet.

ciclisme prat 4

Classificacions:

  • Júnior masculí: Sergi Darder (Quadis-CC Sant Boi)
  • Fèmines elit: Mireia Benito (Massi-Tactic)
  • Fèmines sub23: Laura Rodríguez (GN6 Team)
  • Cadet masculí: Adrià Garmendia (UC Vilanova-Sagalés)
  • Fèmines júnior: Júlia Melvina Passarrius (Tot net-Terrassa)
  • Fèmines cadet: Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods)

Redacció / Fotos: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix