Torna el ciclisme de carretera al Prat de Llobregat

Se celebrarà la segona edició del Gran Premi Copa de Primavera amb la participació de més d’un centenar de ciclistes

El Prat de Llobregat serà l'escenari, aquest cap de setmana, de l'inici de la Copa Catalana de carretera per a fèmines elit/sub23 i júnior masculins amb la segona edició del Gran Premi Copa Primavera del Prat.

Campionat de ciclisme baix Llobregat

L’Agrupació Ciclista El Prat organitza la doble cursa en el seu recorregut majoritàriament pla al voltant del Parc Nou del municipi baixllobregatí. A les nou del matí se celebrarà la cursa per a fèmines elit/sub23 i júniors, amb un total de 60 quilòmetres a recórrer i amb la participació prevista d'uns 120 ciclistes, amb els millors equips catalans de la categoria júnior i un notable pilot femení liderat per la vigent campiona catalana Mireia Benito i el seu Massi-Tactic. Així doncs, serà la primera cita d'un calendari de Copa Catalana de fèmines per a elits i sub 23, que té previst un calendari de dotze proves. També serà la primera cita per a la Copa Catalana júnior, que igual que les fèmines tornarà a tenir cursa la setmana vinent a Barcelona. Per la seva banda, a les 10.45h serà el torn de cadets i júniors fèmines, que tindrà 45 quilòmetres de recorregut preparat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix