La Cursa de la Lluna de Gavà aplega prop de 1.500 participants

Ricard Pastó (AA Xatofolls) i Jessica Bonet (Run4You) es van imposar en la distància dels 10 quilòmetres.

Aquest dissabte passat es va celebrar a Gavà amb un gran èxit de convocatòria la I Cursa de la Lluna, una prova nocturna amb recorregut per la zona marítima de la ciutat que va concentrar prop de 1.500 corredors i corredores. La sortida, que donar l'alcalde de Gavà,  Joaquim Balsera, a les 22.30 hores va permetre als participants superar dues distàncies de 5 i 10 km. Així, a la cursa del 5 quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Dani Serra de l'Atlesung-xterra, amb un temps de 16´02´. Mentre, en la categoria femenina, la vencedora va ser  Marta Castillejo (Independent, 21’) .A la distància de 10 quilòmetres el vencedor, amb un temps de 32´59´´, va ser Ricard Pastó (AA Xatofolls de Mollerussa) en la categoria masculina, i Jessica Bonet (Run4You, 41’43’’), en la femenina.

Marçal Fontanals - AG / Foto: Arxiu