Comença la temporada de beisbol i softbol

Els quatre equips baixllobregatins que participaran en la màxima categoria ja coneixen els calendaris

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha donat a conèixer el Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor 2021. Serà la primera competició oficial de la present temporada i donarà inici aquest cap de setmana amb la celebració de la primera jornada.

En la modalitat de beisbol, es dividirà en tres jornades i la participació de quatre equips. Els representants de la nostra comarca són el CB Gavà, CB Viladecans i CBS Sant Boi, a més del CBS Barcelona. D’altra banda, en softbol, la competició es dividirà en dues jornades. Participaran el CB Viladecans, Projecte Softball Gavanenc i el CBS Sant Boi.

Captura de pantalla 2021 03 09 a las 9.49.36

Captura de pantalla 2021 03 09 a las 9.49.26

Competició nacional

D’altra banda, la Real Federación Española de Béisbol i Sóftbol també té confeccionat el calendari de la propera temporada de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor.

Així, els equips participants en la màxima categoria de beisbol són dotze: Astros de València, CBS Sant Boi, Tenerife Marlins Puerto Cruz, CBS Antorcha de València, CB Barcelona, Miralbueno Saragosa Beisbol, Viladecans Beisbol, CBS Rivas, San Inazio Bilbao Bizkaia, CBS Toros, Beisbol Navarra i CBS Gavà. La competició donarà inici el cap de setmana del 10-11 d’abril. A la primera jornada els emparellaments dels representants baixllobregatins són CBS Gavà-Viladecans Beisbol i Beisbol Navarra-CBS Sant Boi.

Dx uep2WwAQW5MU

En softbol, participaran un total d’onze equips: CBS Rivas, Miralbueno Saragossa Softbol, Viladecans Softbol, OBB Bizkorrak, Dridma Rivas Ciudad del Deporte, Projecte Softball Gavanenc, CBS Sant Boi, CBS Cambre, CS Fènix de València, CBS Capitalinos Gran Canària i CBS Antorcha de València. Els emparellaments són: CBS Capitalinos Gran Canària-Viladecans Softbol, CBS Sant Boi-CBS Cambre i Dridma Rivas Ciudad del Deportes-Projecte Softball Gavanenc.

Redacció / Fotos: FCBS

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
167

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix