Juan Carlos Navarro rep el Premi Nacional de l’Esport

L’exjugador santfeliuenc de l’FC Barcelona va aplicar al final de l’acte que “aquest guardó em fa sentir orgullós del que he fet i també agraït”

L'exjugador de l’FC Barcelona, Juan Carlos Navarro, va ser guardonat ahir dimarts per la seva llorejada trajectòria en el bàsquet en el marc dels Premis Nacionals de l'Esport 2018. Navarro va rebre de mans dels Reis Felip i Letizia, el Premi Nacional Francisco Fernández Ochoa, “a la trajectòria d'una vida entregada, de manera notòria, a la pràctica, organització, direcció, promoció i desenvolupament de l'esport”.

navarro premi 2

“Aquest guardó em fa sentir orgullós del que he fet i també agraït. Ha passat el temps molt ràpid, ja fa tres anys que no jugo, però tot el món li arriba l’hora de retirar-se”, va dir el santfeliuenc. Navarro, especialment “emocionat” pel premi, perquè creu que el reconeixement enalteix el seu “bon treball” i el fet d'haver fet “gaudir la gent” amb la consecució de molts títols', va valorar l'actualitat blaugrana.

reyes premios deporte 20210303 37

Laporta i Gasol

De cara a les eleccions a la presidència del Barça, s'ha posicionat a favor de Joan Laporta. Considera que l'advocat català, que va ser president de l'entitat entre 2003 i 2010, és la persona idònia per “arreglar” la situació que viu el Barcelona. “Quan va estar a Barcelona vam fer grans coses i recordo aquells anys amb una especial il·lusió. Des d'aleshores tinc una bona relació amb ell”, va dir.

navarro premi 3

D’altra banda, la 'Bomba' va voler donar la benvinguda a Pau Gasol. “Tant de bo ens pugui ajudar en moments importants amb la seva experiència, tant dins com fora de la pista. Hem parlat moltíssim i estic molt orgullós que torni a casa. Fa molt temps que no juga (...) i vol anar a poc a poc veient quines són les seves sensacions, però estic molt orgullós que pugui tornar a casa i es pugui recuperar aquí”, va apuntar.

Redacció / Fotos: Casa de S.M. el Rey-FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix