El Baix Llobregat, protagonista de la Nit del Futbol Català

Imprimeix
Reconeixement a Ramon Segura, del CFS Esparreguera, i Agustín Vacas, entrenador de l’AE Prat.

El Palau de Congressos de Catalunya va acollir ahir al vespre la Nit del Futbol Català, una festa que es va recuperar després de 8 anys. La Federació Catalana de Futbol ha premiat i homenatjat els clubs amb èxits més destacats, els dirigents modèlics, els entrenadors més brillants, els àrbitres més destacats i els nostres millors jugadors de futbol i futbol sala.

El primer acte de la Nit va ser l'entrega de guardons als millors equips de Catalunya pels mèrits aconseguits. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, els vicepresidents, Joan Josep Isern, Joan Soteras i Josep Llaó, van fer entrega d'aquests premis als representants dels clubs que han estat guardonats entre els quals estava l’AE Prat (campió de Tercera Divisió) o el Levante Las Planas de Sant Joan Despí (campió de la Segona Divisió nacional femenina) entre d’altres equips.

Posteriorment es va fer entrega dels guardons especials a diferents personalitats i clubs que, pel seu tarannà i bon saber fer, han estat mereixedors de rebre un reconeixement públic i un premi especial per part del futbol català, el futbol de casa nostra. Cal destacar el reconeixement que va rebre Ramon Segura, per la seva trajectòria com a fundador i president del CFS Esparreguera; així com Agustín Vacas, entrenador català de gran projecció que va assolir l’ascens a Segona Divisió B amb l’AE Prat en el seu primer any com a tècnic del primer equip.

Marçal Fontanals - FCF / Foto: FCF