El CBS Gavà jugarà la Lliga Nacional de Divisió d’Honor 2021

Acompanyarà els clubs baixllobregatins de Viladecans i Sant Boi a l’elit del beisbol nacional

La nostra comarca tindrà enguany tres equips a l’elit nacional del beisbol masculí. El CBS Gavà s’ha inscrit a la nova edició i acompanyarà els altres dos clubs, el CB Viladecans i el CBS Sant Boi en una competició que tindrà dotze participants de les comunitats de València, País Basc, Navarra, Aragó, Madrid i Canàries.

HxOdIjRR

El club, presidit per Sophie Regnard, afronta un nou repte, després de dècades sense participar en la màxima categoria i ho farà de la mà del nou manager Yorman Burguillos, qui els ha estat ajudant en els últims temps i que ara serà el líder d’aquesta aventura. L’equip s’està renovant per poder reforçar les àrees de llançadors i buscant poder a l’ofensiva.

Car recordar que els gavanencs van disputar l’any passat la fase d’ascens a Divisió d’Honor a Sevilla i van acabar en segon lloc després de perdre la final davant el Toros de Pamplona per 5-3. La plaça se la va quedar el conjunt navarrès, però finalment l’RFEBS ha decidit ampliar la categoria amb una nova plaça.

Redacció / Fotos: FCBS-Gavà Televisió

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix