Avui se celebra la primera edició de la Cursa de la Lluna

Imprimeix
Hi ha previst la participació de gairebé 1.500 atletes en una competició que tindrà dos recorreguts (10 i 5 km).

Avui, la platja de Gavà acollirà l'estrena d'una nova prova atlètica: la Cursa de la Lluna, que oferirà tots els serveis que necessiten els corredors i les corredores i un final de festa únic amb DJ en directe, àpat i beguda.

Les inscripcions s'han tancat amb un total de 1.422 participants. D'aquests, 900 prendran la sortida a la cursa de 10 km, i la resta, a la de 5km, on la presència de dones arriba fins al 50% de les inscripcions. Es preveu que la xifra total de participants arribi als 1.500 atès que s'oferirà la possibilitat d'adquirir el dorsal a partir de les 17 hores al Centre Cívic de Gavà Mar (carrer dels Tellinaires, 55).

Els i les corredores es concentraran a les 22.15 h al monument de la Vela, on s'ubicarà la línia de sortida (prevista a les 22.30h) i també l'arribada, després d'un recorregut pel barri marítim de Gavà. El circuit és el següent: avinguda del Mar, avinguda d'Europa –sentit Viladecans-, gir abans de la cruïlla del carrer d'Arenys, Av. d'Europa –sentitCastelldefels-, carrer de Palamós, passeig Marítim –sentit Castelldefels-, gir en el límit del terme municipal, passeig Marítim –sentit Gavà- i arribada a l'avinguda del Mar al monument de la Vela.

La I Cursa de la Lluna-Gran Premi Mundo Deportivo està organitzada per l'Ajuntament de Gavà, Zona Vip i Àccura Gavà Mar. La prova oferirà tots els serveis  que necessiten els corredors/es: dutxes i vestuari al Centre Cívic Gavà Mar, servei de  massatge, servei de recuperació i un gran final de festa amb Pasta Party i DJ en directe,  a més d'obsequiar tots els participants amb una samarreta tècnica marcada amb tintes fluorescents amb el logotip de la prova per poder córrer a la nit.

AG / Foto: Arxiu