El CN Sant Feliu afronta la segona fase de la Lliga a Divisió d’Honor

Imprimeix

Els equips masculí i femení lluitaran per conservar la màxima categoria del waterpolo nacional

Aquest cap de setmana ha arrencat la segona fase de la Lliga de Divisió d’Honor de waterpolo masculí amb la nova composició dels grups. Els tres millors equips del grup A i B han passat a formar el grup C -lluitaran pel títol- i els tres darrers equips de la classificació de cada grup -on està el CN Sant Feliu- han conformat el grup D -intentaran evitar el descens de categoria-.

EtitErnXcAEqT

Els santfeliuencs, que comparteixen grup amb Quadis CN Mataró, CN Catalunya, Geodesic Real Canoe NC, CN Echeyde i CD Waterpolo Navarra, parteixen en darrera posició -amb zero punts- a la classificació, ja que arrosseguen els resultats assolits a la primera fase (no van ser capaços de guanyar cap partit). La competició donarà inici per al CN Sant Feliu el pròxim 6 de març, on els baixllobregatins, dirigits per Jordi Millán, s’enfrontaran davant del Quadis CN Mataró.  Si acaben al final de la segona fase en darrera posició es jugaran la permanència amb el segons classificat de la Primera Divisió. En cas contrari asseguraran matemàticament la salvació.

Sense Copa

D’altra banda, l’equip femení tampoc es va classificar entre els tres millors del seu grup i, a més, va quedar fora de la Copa de la Reina. La darrera jornada de la primera fase va ser molt negativa per als interessos de les santfeliuenques, que hauran de lluitar per la permanència en el grup D. El seu tècnic, Manolo Suárez, va explicar que “l’esport té aquestes coses. Ara el nostre objectiu és continuar, un any més, a la Divisió d’Honor”.

Eua2RYJWYAEne a

En darrer classificat baixarà a Primera Divisió i el penúltim jugarà una promoció de permanència amb el segon de la categoria inferior.

Redacció / Fotos: CNSF