El santboià Pau Gasol fa oficial el seu retorn al Barça

Imprimeix

“Vull posar les meves habilitats i experiència a disposició del club en un moment clau de la temporada, i al mateix temps vull progressar del més estat de forma física”, afirma

Pau Gasol ha fet oficial aquesta tarda el seu retorn a l’FC Barcelona a través del seu Twitter oficial. Ho farà fins al 30 de juny d’aquest any. El jugador de Sant Boi de Llobregat es mostra “molt content per anunciar que torno a casa i que aviat m’incorporaré a les files de l’FC Barcelona de bàsquet”.

PG FCB1200x850

El pivot explica que “vull posar les meves habilitats i experiència a disposició del club en un moment clau de la temporada, al mateix temps que vull progressar en el meu estat de forma física i començo a agafar ritme de competició”. A més es mostra molt feliç de “tornar al club on vaig començar i afronto l’oportunitat amb il·lusió i amb l’esperança de poder aportar al primer equip ben aviat”. Finalitza donant les gràcies al “Barça i a l’equip tècnic que han fet possible la meva incorporació.”

Gasol, que va jugar en el primer equip del Barça de 1999 a 2001, ha estat les últimes 18 temporades en l'NBA, on ha disputat 1.362 partits, aconseguint dos anells de campió de l’NBA (2009 i 2010) amb Los Àngels Lakers i disputant sis vegades a l’All Star Game.

Redacció / Fotos-Vídeo: FCB