El santboià Pau Gasol fa oficial el seu retorn al Barça

“Vull posar les meves habilitats i experiència a disposició del club en un moment clau de la temporada, i al mateix temps vull progressar del més estat de forma física”, afirma

Pau Gasol ha fet oficial aquesta tarda el seu retorn a l’FC Barcelona a través del seu Twitter oficial. Ho farà fins al 30 de juny d’aquest any. El jugador de Sant Boi de Llobregat es mostra “molt content per anunciar que torno a casa i que aviat m’incorporaré a les files de l’FC Barcelona de bàsquet”.

PG FCB1200x850

El pivot explica que “vull posar les meves habilitats i experiència a disposició del club en un moment clau de la temporada, al mateix temps que vull progressar en el meu estat de forma física i començo a agafar ritme de competició”. A més es mostra molt feliç de “tornar al club on vaig començar i afronto l’oportunitat amb il·lusió i amb l’esperança de poder aportar al primer equip ben aviat”. Finalitza donant les gràcies al “Barça i a l’equip tècnic que han fet possible la meva incorporació.”

Gasol, que va jugar en el primer equip del Barça de 1999 a 2001, ha estat les últimes 18 temporades en l'NBA, on ha disputat 1.362 partits, aconseguint dos anells de campió de l’NBA (2009 i 2010) amb Los Àngels Lakers i disputant sis vegades a l’All Star Game.

Redacció / Fotos-Vídeo: FCB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix