Pau Gasol: “Encara no estic llest per tornar a la pista”

El jugador de Sant Boi no va desmentir el seu retor al Palau Blaugrana

El pivot internacional, Pau Gasol, va assegurar ahir dissabte al vespre que encara s'està recuperant de la seva lesió en el peu esquerre i que, per tant, encara no està en condicions de tornar a competir. “Al fil de les notícies aparegudes, vull comunicar que continuo centrat en la meva recuperació i encara no estic llest per tornar a la pista”, va manifestar en xarxes socials, qui d'aquesta manera va deixar entreveure que encara no és ferma la seva decisió de jugar en el Barça fins a final de temporada.

EsHw W8AE2gX1

El jugador de Sant Boi de Llobregat no va desmentir, no obstant això, el seu retorn al Palau per ultimar la seva posada a punt amb vista als Jocs Olímpics de Tòquio. I és que als seus 40 anys porta gairebé els dos últims recuperant-se d'una fractura d'escafoides del peu esquerre que li ha impedit tornar a jugar.

“Quan tingui alguna cosa a anunciar, ho faré a través de les meves xarxes socials. Moltes gràcies pel vostre suport!”, es va acomiadar Pau Gasol, que en el Barça es retrobaria en la pista amb el seu amic Nikola Mirotic.

En qualsevol cas, el club català solament té de termini fins al pròxim 24 de febrer per inscriure al dues vegades campió de l’NBA (ho va aconseguir els dos cops amb Los Angeles Lakers) en l'Eurolliga. Per això, la decisió del gran dels Gasol no pot retardar-se molts dies més.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix