Pau Gasol torna al Barça gairebé vint anys després

Imprimeix

El de Sant Boi de Llobregat jugarà aquesta temporada amb l’equip blaugrana per a preparar els pròxims Jocs Olímpics

Pau Gasol torna al Barça. L’entitat i el jugador de Sant Boi de Llobregat han arribat a un acord perquè el jugador pugui vestir de blaugrana aquesta temporada. D’aquesta manera, el santboià torna al club on va créixer i es va fer professional per, després, fer el salt a l’NBA. D’això ja fa gairebé dues dècades. 

1613833404743

Gasol, als seus quaranta anys, vol estar als Jocs Olímpics de Tòquio i per això torna a Barcelona per aconseguir agafar ritme de competició. El millor jugador de tots els temps del bàsquet espanyol, que va jugar el darrer partit el març de 2019 quan jugava als Milwaukee Bucks, reforçarà la posició de pivot al Barça. D’aquesta manera, Gasol es posarà a les ordres de Sarunas Jasikevicius, que va compartir vestidor quan el pivot estava al club blaugrana. A més, també coincidirà amb Nikola Mirotic. Els dos jugadors van vestir la samarreta dels Chicago Bulls i el de Milwaukee Bucks.

2507 pau mirotic

El pivot, que porta gairebé els dos últims anys recuperant-se d'una fractura d’escafoides del peu esquerre del qual sembla estar recuperat, no cobrarà. La pròxima setmana firmarà el contracte. El Barça té fins al pròxim 24 de febrer per inscriure en l'Eurolliga.

Redacció / Fotos: Arxiu-Marca