El CB Cornellà femení, a punt de tancar la plantilla

Imprimeix
Clàudia Jorge, pivot del Cravic Reus Deportiu, és el primer fitxatge del conjunt blau.

Ja es coneixen les renovacions del sènior A femení del CB Cornellà, en una clara aposta per mantenir l’equip que tants bons resultats va aconseguir la passada temporada a la Copa Catalunya. A més, també s’ha produït la primera alta a la plantilla.

Les jugadores que han confirmat la seva continuïtat són les bases Cristina López i Aroa Illa; l’escorta Ana Centelles, les alers Aitana Ortiz i Berta Dalmau i les pivots Mónica Lázaro i Patricia León. Cal destacar que l’equip iniciarà la segona fase de la preparació de pretemporada a partir del 22 d’agost –actualment està immers en la primera fase-. ‘Tito’ Sobrín espera confirmar en un futur proper dues incorporacions més que tancarien definitivament la plantilla.

Primera incorporació

D’altra banda, cal destacar que el sènior A femení ja compta amb la primera novetat cara a la temporada 2012-13. Es tracta de Clàudia Jorge, ala-pivot procedent del Cravic Reus Deportiu de la Lliga Femenina 2. La jugadora, 1’81 metres i 22 anys (06/04/1990), també ha jugat a la Copa Catalunya amb el CB Olesa B i Grupo Consultoria–CBF Sarrià. La passada campanya, amb el conjunt tarragoní va jugar un total de vint-i-cinc partits: 3’9 punts i 2’4 rebots de mitjana en els 17’28’’ minuts per encontre.