Sant Vicenç dels Horts dona el tret de sortida de l’Open Barcelona BTT 2021

Imprimeix

Serà la primera prova del calendari d’XCO en l’àmbit provincial d’aquest any

Sant Vicenç dels Horts serà, una temporada més, el municipi que acollirà la primera prova del calendari d’XCO en l’àmbit provincial en aquest 2021. Aquest diumenge 21 de febrer, la cita baixllobregatina donarà el tret de sortida a l'Open Barcelona BTT com ha fet en els darrers anys.

doc 5ae71bcff0d7c2.51384746 0059 2018.02.25 copa catalana internacional banyoles foto francesc llado

La cursa ciclista, organitzada pel Club BTT La Familia, repeteix el seu tècnic circuit pels camins de la muntanya de Sant Antoni, al barri Can Costa, amb sortida i arribada davant de l'Institut Frederic Mompou. L'any passat, Cristofer Bosque i Noemí Moreno van ser els triomfadors en una de les poques cites que se’n van poden celebrar abans de l'aturada de l'activitat per la pandèmia.

sant vicenc dels horts btt

Com és habitual, la prova, inscrita en el calendari nacional, complirà amb els protocols de protecció contra la Covid-19, amb limitació d'accés i registre necessari per a la Zona de Tècnics tal com es concreta en el moment de la inscripció, que es tancarà dijous a les 24h. La mobilitat dels vianants quedarà garantida, a excepció de moments puntuals de la sortida i arribada de les persones participants de l’activitat.

Redacció / Fotos: FCC