El viladecanenc Carles Castillejo, cinquè a l’Europeu

Va fer un temps de 28’24’’51 a la prova dels 10.000 metres i va repetir la mateixa posició que a Barcelona.

El passat cap de setmana es va disputar els Campionats d'Europa a Hèlsinki. Quinze atletes catalans van participar en aquest esdeveniment continental. A la prova dels 10.000 metres, Carles Castillejo va aconseguir la cinquena posició i d’aquesta manera va repetir la plaça que va assolir dos anys abans a l’Europeu de Barcelona. L’atleta viladecanenc va fer un temps de 28’24”51. El viladecanenc, immers de ple en la seva preparació per la disputa de la marató als Jocs Olímpics de Londres d’aquí unes setmanes, va reconèixer que la preparació per a la cita olímpica li va passar factura en una carrera molt tàctica. “A Barcelona no em vaig trobar bé durant la prova, però a Helsinki m’he trobat molt millor, tot i que la preparació de marató m’ha llastrat en el canvi final i això m’ha impedit lluitar per una medalla”, va explicar el fondista, que va reconèixer que no havia fet cap preparació específica per a l’Europeu.

Marçal Fontanals - AV / Foto: Arxiu