El patinador Nil Llop assoleix un nou rècord d’Espanya

El pratenc va millorar la marca en els cinc-cents metres amb un crono de 35.862

El patinador de velocitat sobre gel, Nil Llop, ha aconseguit el rècord d'Espanya i la seva millor marca personal dels 500 metres en la primera prova de Copa del Món de la ISU (International Skating Unió) que s'ha disputat a la ciutat holandesa de Heerenveen i que ha comptat amb la participació de patinadors de vint-i-tres nacions.

Llop, de 18 anys i nascut al Prat de Llobregat, és el més jove de tots els competidors. Va ser setè en la distància dels 500 metres amb un crono de 35.862, que va significar un nou rècord espanyol i va superar la seva millor marca personal, superant el seu millor registre anterior de 36.03, aconseguit el 20 de desembre del 2019 a Zakopane (Polònia). El vencedor va ser l'estonià Marten Liiv, de 24 anys, amb un registre de 35.259 (9.88 en els 100 metres). En el parcial dels 100 metres, Llop va marcar 9.9 una marca astronòmica per a ell, ja que fins ara era de 10.18 assolit a Leeuwarden (Holanda), l'11 de març de l'any passat.

El jove patinador baixllobregatí no va ocultar la seva satisfacció: “Per fi estic en el club dels sub 36!. A més, són els primers punts de la meva vida pel rànquing de la Copa del Món”, va dir a la conclusió de la prova.

Q4GOgW1x

En la distància de 1.000 metres la victòria ha estat per al polonès Piotr Michalski, de 26 anys, amb una marca d'1:09.030. Llop va finalitzar en l'onzena posició amb un registre discret d'1:11.198, lluny de la seva millor marca d'1:10.265, que va aconseguir el 7 de febrer del 2020 en la Copa del Món de Calgary (Canadà).

La segona prova de la Copa del Món se celebrarà en aquest mateix escenari del 29 al 31 d'aquest mes. Una nova ocasió per al patinador pratenc de complir el seu somni de competir en els Jocs Olímpics d'Hivern de Pequín, del 4 al 20 de febrer del 2022.

Redacció / Fotos-Vídeo: Nil Llop

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix