La UE Cornellà vol mantenir el somni a la Copa del Rei

S’enfronta aquest vespre (21 hores) davant de l’FC Barcelona de Ronald Koeman al Nou Municipal

Jornada històrica en el futbol cornellanenc. UE Cornellà i FC Barcelona s'enfrontaran per primera vegada en partit oficial. Ho faran en els setzens de final de la Copa del Rei avui dijous (21 hores) després de deixar enrere la incertesa dels positius per coronavirus del conjunt blanc-i-verd, que ja va eliminar l'Atlètic de Madrid, i després que els blaugranes perdessin la final de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club.

s0EwsLOn

L'entrenador del Barcelona, Ronald Koeman, no podrà comptar amb Leo Messi per sanció, en haver estat expulsat en la final ni amb Sergiño Dest, que té unes molèsties musculars a la cuixa dreta. Aquestes baixes d'última hora se sumen a les de llarga durada de Sergi Roberto, Ansu Fati, Philippe Coutinho i Gerard Piqué, que tampoc estaran disponibles per a aquesta eliminatòria a partit únic que es disputarà a l'herba artificial del Nou Municipal de Cornellà.

La derrota a la final de la Supercopa d'Espanya, que en cas d'haver-la guanyat hagués suposat el primer títol del Barcelona pràcticament en dos anys, aporta més importància al duel contra el Cornellà, de Segona Divisió B, perquè, si perdessin, el conjunt blaugrana diria adéu a dos títols en tan sols quatre dies. Tot i així, després de jugar dues pròrrogues l'última setmana, Koeman donarà descans a la major part dels seus titulars per debutar en el torneig del KO.

ErJhgnUW8AMyGz

Per la seva banda, el Cornellà afronta amb il·lusió el repte de donar la campanada per segona vegada en aquesta edició de la Copa del Rei després d'eliminar l'Atlético de Madrid en la segona ronda i que els positius per coronavirus de la seva plantilla finalment hagin quedat en dos. L'alarma va saltar el dissabte quan un integrant del conjunt va donar positiu per coronavirus. A causa d'això, la plantilla ja no es va entrenar aquell dia i va estar en perill el duel de lliga contra l'Olot de diumenge, que finalment es va disputar i va acabar 2-2.

Després de les proves que han passat aquesta setmana els jugadors de la plantilla, hi ha hagut un positiu més, segons va informar en roda de premsa l'entrenador del conjunt blanc-i-verd, Guillermo Fernández Romo. La identitat dels dos jugadors no ha estat desvetllada.

EsCP2AkWMAgRgfu

Malgrat l'heroïcitat d'eliminar l'Atlètic, el Cornellà no travessa un bon moment, perquè encadena sis partits sense guanyar en el grup 3A de la Segona Divisió B i és vuitè a la classificació.

El Cornellà va sol·licitar a la Generalitat que poguessin entrar entre 300 i 400 espectadors (el Nou Municipal té un aforament de 850 persones assegudes) en el partit contra el Barcelona, però el govern català no li va donar permís.

Redacció / Fotos: FC Barcelona-UE Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
85

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix