Sant Joan Despí acollirà la final de la Copa LEB Plata

Imprimeix

S’enfrontaran el Barça CBS i el Juaristi ISB el pròxim 30 de gener per aconseguir el primer títol de la temporada a la tercera categoria del bàsquet nacional

La Ciutat Esportiva Joan Gamper, a Sant Joan Despí, acollirà el pròxim 30 de gener la final de la Copa LEB Plata. Els primers classificats al final de la primera volta, Barça CBS (grup Est) i Juaristi ISB (grup Oest) s’enfrontaran per conquerir el primer títol oficial de la present temporada a la tercera categoria de bàsquet nacional.

50418591466 fea88ef104 w

Sense cap dubte serà el partit més important, fins al moment, del conjunt blaugrana. L’equip dirigit per Mateo Rubio, que arriba a la final després de proclamar-se campió d’hivern del grup Est, té l’oportunitat de guanyar el seu primer títol oficial de la història a nivell estatal. A més, podria ser el segon èxit de l’any del filial després de conquerir la Lliga Catalana LEB Plata 2020. D’altra banda, el Juaristi ISB, primer classificat al grup Oest, té l’opció de guanyar la seva segona Copa LEB Plata després d'aconseguir-la l’any passat. Els d’Iñaki Jiménez volen posar les coses molt difícils a l’amfitrió.

COPA LEB PLATA 2021

Final: FC Barcelona B vs Juaristi ISB

Pavelló: Ciutat Esportiva Joan Gamper

Data: Dissabte 30 de gener de 2021

Horari: 16:30 h.

TV: Facebook Live FEB

Redacció / Fotos: Google Maps