La UE Cornellà vol trencar les mesures restrictives per la Copa del Rei

L’entitat, amb la complicitat de l’Ajuntament, vol intentar que el partit davant el Barça tingui públic creant un greuge compartiu amb altres esports de la ciutat i de la comarca on no és permès l’accés tot i jugar competicions nacionals

La UE Cornellà, amb l’Ajuntament com a interlocutor, s'han posat en contacte amb la Generalitat de Catalunya per saber si els permetria tenir públic en el partit que disputaran com a local en els setzens de final de la Copa del Rei davant el Barça el pròxim 21 de gener, segons punta l’agència EFE.

EreKU6wXAAA8iSA

Segons Álex Talavera, president de l’entitat, “demanem que ens deixin entrar entre 300 i 400 espectadors”. Cal destacar que l’aforament de persones assegudes que té el Nou Municipal és de 850. El mandatari també ha manifestat que volen que els tractin “com a altres sectors en els quals pot entrar públic, per exemple el teatre, tenint en compte que el futbol es juga és a l'aire lliure.”

Per dur a terme la seva petició el club ha elaborat un protocol en el qual tan sols es permetria l'accés a l'estadi “a abonats prèviament inscrits. A més tots els espectadors estarien separats per un metre i mig de distància, haurien de portar mascareta obligatòria, posar-se gel hidroalcohòlic i passar un control de temperatura, entre altres mesures sanitàries”, ha explicat Talavera. La petició del Cornellà per tenir públic en el seu estadi també inclou els partits de Segona Divisió B.

Situació greu a la ciutat

La petició arriba en un moment on l’índex de risc de rebrot al municipi baixllobregatí ha augmentat de forma significativa fins als 757,96, mentre que la velocitat de contagi a la ciutat és d’1,32 (l’epidèmia creis si és superior a 1). De moment, el club no ha rebut resposta per part de l'administració pública, encara que si finalment aconsegueix el vistiplau serà un inexplicable greuge comparatiu amb altres esports de la ciutat i de la comarca on no és permès l’accés a persones per veure partits de categoria nacional complint les mesures restrictives per la pandèmia de la COVID-19. 

Municipal Cornellá bona

Precedent

De fet, el Girona FC també va demanar la possibilitat de tenir públic per al partit d’aquest dissabte davant el Cadis i el club ha obtingut una resposta negativa de la Generalitat. L'entitat gironina, que des de fa mesos té elaborat un protocol amb totes les mesures que s'aplicarien si es permetés l'entrada de públic als estadis, es mostra molt comprensiva amb la negativa de la Generalitat tenint en compte les restriccions sanitàries actuals.

Redacció / Fotos: Marca-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix