Prat i Cornellà tanquen la primera volta de Lliga a la LEB Plata

Imprimeix

Els potablava no es van poder classificar per a la Copa, mentre que els blaus hauran de millorar a la segona volta per assolir una permanència tranquila

El passat cap de setmana es va tancar per al CB Prat i CB Cornellà la primera volta de la Lliga en el grup Est de la LEB Plata. Amb dos objectius molt diferents, potablava i blaus han arribat a l’equador de la competició regular en tercera i vuitena posició respectivament a la classificació (a falta de tancar definitivament partits ajornats per la crisi sanitària del coronavirus).

EpDi2s6XUAAYLva

EprkXNFXMAMkG1F

Els pratencs han acabat en tercera posició i no es van poder classificar per a la Copa LEB Plata. Els balanç dels de Dani Miret ha estat deu victòries i tres derrotes. Un triomf menys que el campió d’hivern, el Barça B, que finalment accedeix a jugar la Copa LEB Plata. El tècnic confia, de cara a la segona volta “mantenir el nivell exhibit fins ara millorant aquells aspectes que no hem fet gairebé i intentar competir per a la primera posició fins al final”.

Ep3NWE8XEAQ06YP

EpOYlCHWEAMRhfY

D’altra banda, la tornada del CB Cornellà a la tercera categoria del bàsquet nacional ha estat irregular. Juan Couto ha hagut d’adaptar un equip molt renovat a una categoria molt competitiva i exigent. Tres derrotes consecutives abans d’arribar a l’equador de la competició han deixat els blaus en una situació difícil (amb rivals que encara no han completat tots els seus partits de la primera volta). Els blaus van sumar quatre victòries i nou vegades van conèixer la derrota. De cara a la segona volta, els cornellanencs hauran de seguir millorant si volen assegurar-se la permanència sense patiments. “Seguim creixent com a equip, és la feina que hem de continuar fent de cara a la segona volta”, diu l’entrenador.

Redacció / Fotos: CB Prat-CB Cornellà