La UE Cornellà arriba a l’equador de la Lliga fora de la fase d’ascens

Imprimeix

L’AE Prat es va situar al final de la primera volta en posicions de permanència de la categoria

Aquest cap de setmana ha finalitzat la primera volta de la Lliga en el subgrup A del grup III de Segona B, on juguen la UE Cornellà i l’AE Prat. Els resultats, de moment, no estan sent bons per cap dels dos equips baixllobregatins.

Epb5WiXXIAEpV9U

Després d’optar tres anys seguit a l’ascens a Segona Divisió A, el conjunt verd no acaba de rutllar a la Lliga. Els de Guillermo Fernández Romo han acabat en una més que discreta setena posició a la classificació (igualat amb el Badalona que es troba en fase de permanència). El seu balanç ha estat de tres victòries, tres empats i quatre derrotes. “Hem acabat la primera volta no gairebé tot i que ens hem merescut alguna cosa més en els darrers partits que hem perdut. A més, la Lliga està molt igualada, però encara tenim opcions de tornar a les primeres posicions de la classificació. Tenim tota una segona volta”, explica el tècnic.

ErJhgnUW8AMyGz

L’altra cara de la moneda és la participació dels baixllobregatins a la Copa del Rei on ja estan en els setzens de final després d’eliminar, contra tot pronòstic, al líder de Primera Divisió, l’Atlético de Madrid (1-0), i a la primera eliminatòria al Marino (0-1). En aquesta competició del KO, el conjunt verd ha demostrat el seu potencial. El seu rival en la propera eliminatòria serà l’FC Barcelona de Ronald Koeman.

Esperat

D’altra banda, l’AE Prat ha finalitzat en desè lloc de la taula. Una posició esperada, però amb moltes opcions, si el rendiment de l’equip millora a la segona volta, de mantenir la categoria un any més. Els de Pedro Dólera han sumat dues victòries, tres empats i cinc derrotes.  Els potablava van tenir un inici de temporada molt bo, però a mesura que han anat passant les jornades s’han mostrat molt irregulars.

ErDSzefW8AEd8lV

“Penso que en alguns partits hauríem d’haver puntuat pel joc que vam fer. Les coses són com són i ara caldrà fer un pas endavant en els pròxims partits”, explica el tècnic pratenc.

Redacció / Fotos: UEC-AEP