Olesa i Sant Vicenç dels Horts, escenaris de l’Open BTT Kenda 2021

Imprimeix

El circuit de marxes, que arriba a la seva dissetena edició, tindrà un total de set proves en diferents territoris

El circuit de marxes populars Open BTT Kenda ja té fixades les seves dates pel calendari 2021. Set proves, set reptes que es proposen als participants, set territoris molt diferents, des de les zones de pedres del Vendrell, als Corriols de Castellgalí, passant per les mítiques pujades impossibles de Sant Vicenç dels Horts, cada una de les seus aporta unes característiques molt diferents que és el que fa que aquest circuit tingui un encant especial per aquests. A més, la prova vicentina tancarà l’edició (28 de novembre). Olesa de Montserrat també se suma al calendari (20 de juny).

kenda 2

Després de setze edicions del circuit, El Vendrell serà de nou l'encarregat d'obrir la temporada: un territori espectacular per la pràctica d'aquest esport i una seu que el mateix cap de setmana acollirà la primera prova de la Copa Catalunya Infantil, fent així que els bikers puguin gaudir d'un cap de setmana de BTT total.

kenda 3

Els participants poden participar en una, dues, tres cites... o les que vulguin, amb l’opció d’agafar un pack que ofereix l'organització de descompte per totes les proves. Tots aquells aficionats que completin el calendari tenen el mallot de finisher en finalitzar l'última prova. En cada prova del calendari d'aquest circuit trobem circuits de 60 quilòmetres per a tots els bikers experimentats, 40 km per gaudir i un de 20 km per tots aquells que s'inicien en la pràctica d'aquest esport.

L'organització posa en marxa en totes les proves tots els protocols de seguretat contra la COVID-19, i com és comprensible el calendari està subjecte a possibles restriccions per la gestió de la pandèmia.

Calendari

Redacció / Fotos: FCC