Les santfeliuenques dominen la Lliga Femenina 2

El Barça CBS tanca la primera volta invicte i campió d’hivern del grup C, mentre que Unilever BF Viladecans, Segle XXI i Basket Almeda també assoleixen els seus objectius

La Lliga Femenina 2 (LF2) ha arribat a l’equador de la competició en el grup C. Tretze jornades on hi ha hagut un equip que ha dominat des del principi i fins al final, i no ha estat altre que el Barça CBS.

Ep8XrxeWMAUeySK

Captura de pantalla 2021 01 02 a las 9.54.06

EmzJs5LWMAAHSy1

Respecte als altres representants comarcals, l’Unilever BF Viladecans ha acabat en quarta posició en la seva tornada a la segona categoria del bàsquet nacional femení, mentre que el Segle XXI ha estat setè. Mentrestant, el debutant Basket Almeda li ha costat adaptar-se a una categoria exigent i ha finalitzat en dotzena posició.

barçacbs gener

Les santfeliuenques, dirigides per Issac Fernández, han estat un dels pocs equips de tota l’LF2 que ha acabat invicte (ha guanyat els tretze partits que ha disputat). El conjunt blaugrana ha confirmat que és un dels equips aspirants a pujar a la Lliga Femenina Endesa amb uns números excel·lents. Amb un bloc compacte i competitiu, el Barça CBS no ha donat cap mena d’opció als seus rivals i es va proclamar campió d’hivern. A la segona volta vol mantenir el gran nivell de joc exhibit.

vila gener

D’altra banda, l’Unilever BF Viladecans era un dels equips cridats a dir moltes coses a la competició, i la veritat és que no ha decebut. Les d’Enric González van tenir un inici espectacular a la competició i finalment s’han situat entre els quatre millors de la classificació amb un balanç de vuit victòries i cinc derrotes. De cara a la segona volta, l’objectiu de les viladecanenques és igualar o millorar -si es pot- els resultats. Equip té eines per fer-ho.

segle21 gener

El Segle XXI ha dut una trajectòria més irregular. Amb un equip jove, però farcit de promeses que estan cridades a estar a la selecció nacional, les espluguines han acabat en setè lloc amb un balanç de set victòries i sis derrotes. No hi ha dubte que Javi Torralba està fent una bona tasca amb les seves jugadores.

EpoG94jW8AQNpB7

Finalment, el Basket Almeda, que s’estrena per primera vegada a la Lliga Femenina 2, ha pagat la seva inexperiència, però també la joventut i les lesions de moltes de les seves jugadores durant aquesta primera volta. Unes circumstàncies que no ha permès poder comptar amb tot l’equip al complet durant moltes jornades, fet que ha afectat en el rendiment de l’equip. Així, les absències ha obligat a Fernando Gordo a ‘tirar’ de les júniors i el cert és que no han defraudat. A la segona volta s’espera que el conjunt cornellanenc millori els resultats i pugui mantenir la categoria sense gaires problemes.

Redacció / Fotos: Barça CBS-BF Viladecans-Basket Almeda

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix