Castelldefels continuarà sent protagonista de La Volta 2021

Imprimeix

Els organitzadors han confirmat el Canal Olímpic de Catalunya com a punt de sortida de la tercera etapa

La Volta Ciclista a Catalunya ha confirmat aquest dimecres que per la seva edició número 100, que finalment es disputarà del 22 al 28 de març de 2021 després de l'ajornament el 2020 a causa de la pandèmia, mantindrà el recorregut previst. El Baix Llobregat tindrà un protagonisme especial, ja que la tercera etapa començarà al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels. Una tercera etapa amb sortida des del municipi baixllobregatí -recorrerà diversos municipis- amb arribada a Vallter2000 -Vall de Camprodon- (recorregut de 187,300 km).

Així, la cursa tindrà novament Calella com a localitat de sortida i arribada de la primera etapa, que posarà a prova els corredors amb un recorregut de mitja muntanya. Com a colofó a set dies de competició, el circuit de Montjuïc reviurà la clàssica pujada al castell que augmentarà el nivell d'exigència de la jornada final.

0479d

L'organització de la Volta ha subratllat, en un comunicat, que la cursa s'adaptarà als protocols sanitaris vigents. En aquest sentit, els organitzadors han precisat que s'incrementarà el personal de control d'accessos, els muntatges en zones de sortida i arribada, i per adaptar-se als protocols en els allotjaments de tots els actors implicats en la prova. “Hem de garantir la seguretat sanitària dels mateixos corredors, amb el personal dels equips, de l'organització i en el cas que sigui possible, dels aficionats”, ha declarat el president de la carrera, Rubèn Peris.

Redacció / Fotos: La Volta-Arxiu