La Cursa de Reis de Cornellà de Llobregat serà virtual

Imprimeix

Corresolidaris, entitat organitzadora de la prova atlètica, destinarà enguany tota la recaptació de les activitats a la compra d’aliments i joguines

La Cursa de Reis de Cornellà de Llobregat serà diferent aquest any. La situació de crisi sanitària per la COVID-19 obliga a canviar de format. L’entitat organitzadora Corresolidaris no vol perdre l’esperit solidari de la prova atlètica i ha plantejat un conjunt d’activitats, amb la col·laboració de l’Ajuntament i altres entitats.

a73c5e94 727d 42d7 a8f6 cda030fdb341

La Cursa de Reis destinarà tota la recaptació de les activitats a la compra d'aliments i joguines, per a famílies desfavorides, situació agreujada per la crisi de la pandèmia. El lliurament d'aliments serà per a la Botiga Solidària i la compra i recollida de joguines per a Creu Roja de Cornellà.

EprECu0XIAUwQvE

Entre divendres 1 de gener a les 10 hores i dijous 7 de gener a les 23.59, es podrà córrer i sumar quilòmetres per a la Cursa Solidària. 5, 10, 21 quilòmetres, o fer un donatiu directe com "Dorsal 0", ja que es tractarà d'una cursa virtual, que cadascú pot córrer en el moment que vulgui i allà on vulgui. El tancament de les inscripcions serà el dimarts 5 de gener de 2021 a les 10.00 hores. 

INSCRIPCIONS: https://www.toprun.es/eventos/cursa-solidaria-reis-2021

També en el marc de la Cursa Solidària, Corresolidaris promou altres esdeveniments per sumar esforços a l'objectiu, com un Zumba Solidari (presencial, amb places limitades, a l'Espai Esportiu Sant Ildefons el 28 i 29 de desembre), un Spinning Solidari (presencial, amb places limitades, al PELL el 4 i 5 de gener), i la venda de samarretes i mascaretes d'aquesta edició.

Redacció / Fotos: Arxiu