L’NBA es posa en marxa amb Marc Gasol a Los Ángeles Lakers

El pivot santboià juga en l’actual campió i clar favorit a revalidar el títol assolit la temporada passada

El veterà pivot Marc Gasol torna a ser, una temporada més, el jugador espanyol de major projecció i protagonisme dels cinc que competeixen dins de l’NBA i aquesta vegada amb el seu nou equip de Los Angeles Lakers, on espera fer història si al final aconsegueixen revalidar el títol de campions. Aquesta matinada s’ha posat en marxa la millor lliga de bàsquet del món i que estarà marcada per les fortes mesures sanitàries i un estricte protocol de seguretat pel coronavirus. El santboià no va tenir gaire sort a l’estrena, ja que en els dotze minuts que va estar en pista va signar un rebot i una assistència a més de cometre cinc faltes personals.

marc gasol kawhi leonard 6jpuii8izezj17d2kshzaptr8

Gasol, de 35 anys, que va sacrificar fins a 15 milions de dòlars per jugar amb l'equip que el va seleccionar amb el número 48 en el sorteig universitari del 2007, però que després el va traspassar als Grizzlies de Memphis pel seu germà major Pau.

Dins de l’NBA, la incorporació del germà mitjà dels Gasol als Lakers ha estat considerat com el gran encert per part dels actuals campions de l’NBA en la seva lluita per revalidar el títol i aconseguir el número 18 de la seva història, que seria la millor marca de tots els temps.

MarcxLA

El de Sant Boi de Llobregat, que ja va aconseguir el seu primer titulo de l’NBA amb els Raptors de Toronto, en el 2019, i que jugarà amb el número 4 en la seva nova samarreta dels Lakers, també té l'esperança que abans que conclogui la reduïda temporada de 72 partits, pugui competir també al costat del seu germà Pau, guanyador de dos anells de campió amb l'equip californià (2009 i 2010). De moment, Marc, que jugarà la seva tretzena temporada en l'NBA, ja s'ha guanyat el lloc de titular durant la pretemporada i va ajudar els Lakers a quedar invictes en els quatre partits que van disputar.

Marc Gasol agrees to sign with L

Mentrestant, l'entrenador dels Lakers, Frank Vogel, va dir que l'adquisició de Marc Gasol per a donar suport al treball de l'aler LeBron James i el pivot Anthony Davis havia estat la millor decisió a l'hora de reforçar l'atac de l'equip i donar-li major versatilitat. Específicament, va expressar la seva creença en què els campions defensors del títol podrien usar la intel·ligència i la capacitat de Gasol per a llegir les defenses gràcies al conjunt d'habilitats que posseeix, inclosa la del seu maneig de la pilota com el fan els pivots Bam Adebayo, dels Heat de Miami, i el serbi Nikola Jokic, de les Delícies de Denver. A més, Vogel està convençut que la presència de Gasol amb l'equip permet als seus companys moure's millor sense la pilota, una millora més de cara a iniciar la defensa del títol.

Redacció / Fotos: Arxiu-Los Angeles Lakers

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix