El castelldefelenc Miquel Domènech fitxa per L’Hospitalet Atletisme

Imprimeix

Especialista en proves com el 800 mll i el 1.500 mll és un dels atletes catalans amb millor present del moment i habitual en els podis dels campionats absoluts

Miquel Domènech s’ha convertit en el segon reforç de L’Hospitalet Atletisme de cara a la temporada 2021. L’ex del Club Atletisme Gavà, especialista en proves com el 800mll i el 1500mll, és un dels atletes catalans amb millor present del moment, habitual en els podis dels campionats absoluts.

Domènech, natural de Castelldefels, ha passat tota la seva vida a Gavà, on ha aconseguit medalles importants. Ha sigut campió absolut dels 800 mll i dels 1.500 mll, sotscampió universitari d’Espanya i medalla de bronze en els 800 mll en el Campionat sub 23, a banda de ser habitual la seva presència en els últims campionats d’Espanya absoluts.

L’arribada de l’atleta baixllobregatí serveix per enfortir el grup masculí de Divisió d’Honor, amb la suma d’un nou element per les proves de mig-fons. Domènech ve a donar un pas endavant a la seva carrera, buscant la participació en les lligues nacionals i continuar la seva escalada en els campionats individuals. També sol estar present en curses populars, en ruta i en cros.

Redacció / Fotos: Arxiu