Es celebra a Gavà la primera prova del Català d’handbol platja

El CH Calella Alkopops (masculí) i el MOVIT Handbol Platja Granollers (femení) van ser els guanyadors.

La temporada 2012 d’handbol platja  va començar dissabte passat amb la celebració de la cinquena edició del Torneig d’Handbol Platja Ciutat de Gavà –primera prova puntuable pel II Campionat de Catalunya de la modalitat-. El Club Handbol Platja Calella Alkopops, en la ategoria masculina, i el MOVIT Handbol Platja Granollers, en la femenina, es van proclamar campions.

En categoria masculina, el CHP Calella Alkopops va demostrar, una vegada més, per què està considerat un dels millors conjunts de l’handbol platja estatal. En categoria femenina, el torneig va tenir un clar color granollerí, ja que els dos conjunts del HP Granollers van veure’s les cares a la gran final de la competició. Dues generacions enfrontades sobre la sorra gavanenca on el primer equip es va endur el títol després de superar les seves companyes de club per 18-11 i 23-18.