El Sala 5 Martorell es classifica per als vuitens de la Copa del Rei

Els baixllobregatins van sorprendre el Peníscola Globeenergy de la Primera Divisió i es van imposar contra tot pronòstic per 4-3

Contra tot pronòstic el Sala 5 Martorell, de Segona B, es va classificar per als vuitens de final de la Copa del Rei de futbol sala després de guanyar al Peníscola Globeenergy per 4-3 en partit corresponen a l’eliminatòria de setzens de final. Els baixllobregatins van ser capaços de capgirar un marcador desfavorable de 0-2 a la primera part i acabar guanyant a un rival de més categoria en una gran segona meitat. Un gol de Rusi, quan faltaven sis segons per al final del partit, va culminar un somni fet realitat per un equip que va creure en tot moment en una gesta esportiva.

Enna4G2WEAUkL0L

Els gols de Miguel Fernández i Pani -en els primers nou minuts de partit- feia pensar en una clara desfeta martorellenca. Quan tot semblava perdut, els homes que dirigeix Víctor González van fer un pas endavant i es van encarregar que es pogués mantenir viva l’esperança gràcies a un gol de Coca a 57 segons per finalitzar la primera part (1-2).

Enm9Ut WMAAeeqk

A la represa, el Sala 5 Martorell va sortir molt intens a la pista i en tres minuts van remuntar un marcador advers en dues jugades ràpides al contracop de Fouad i Malik (3-2). Els castellonencs, però van saber reaccionar i dos minuts després van aconseguir empatar gràcies a l’encert d’Iván Rumbo. Llavors va aparèixer la figura d’Àlex Delgado per aturar dues accions ofensives de Rumbo i Igor. I en la darrera jugada del partit, un error visitant el va aprofitar Rusi per aconseguir el gol de la victòria i donar al seu equip el passaport per a la següent eliminatòria de la Copa del Rei.

Fitxa:

Sala 5 Martorell (4)

Àlex Delgado; Malik (1), Fouad (1), Coca (1), Ramon -cinc inicial-. També van jugar Husse, Pablo Robert, Rusi (1), Oussama, Pau Albacete i Toni Sánchez.

Peníscola Globeenergy (3)

Mati; Igor, Walex, Iván Rumbo (1), Luciano -cinc inicial-. També van jugar Pani (1), Plaza, Rubén, David, Miguel Fernández (1), Bruno Gomes, Rahali i Saladié.

Àrbitres

García Donás i Bernardo Simón (catalans). Targeta groga al local Fouad; i als visitants Miguel Fernández i Bruno Gomes.

Gols

0-1 (5'): Miguel Fernández. 0-2 (9'): Pani. 1-2 (19'): Coca. 2-2 (23'): Fouad. 3-2 (25'): Malik. 3-3 (27'): Iván Rumbo. 4-3 (39'): Rusi.