El CB Viladecans de softbol torna a Europa

Les baixllobregatines es van proclamar subcampiones de la Copa de la Reina

L’equip de softbol del CB Viladecans jugarà la propera temporada a Europa. Les baixllobregatines, subcampiones de la Copa de la Reina, es van classificar per participar a la Women’s European Cup Winners Cup (WECWC) que se celebrarà a Saronno (Itàlia). D’aquesta manera tanquen una gran temporada on també van quedar segones a la Lliga Nacional de Divisió d’Honor. El seu botxí va tornar a ser el CBS Rivas. Tal com va succeir al plaoff pel títol de Lliga, les madrilenyes es van imposar a la final de la Copa de la Reina per un clar 14-0 aconseguint el doblet aquesta temporada.

EncY896XYAcH G

Duel comarcal

La novena viladecanenca es va classificar per a la final després de guanyar al CBS Sant Boi per 4-12 aconseguint el passaport per a la competició continental, ja que el CBS Rivas, com a campió de Lliga, disputarà la Women’s European Premiere Cup 2021 (WEPC).