CB Viladecans i CBS Sant Boi continuaran a la Divisió d’Honor de beisbol

Els santboians tenen pendent un doble enfrontament a Bilbao davant el San Inazio (28-29 de novembre)

Aquest cap de setmana ha finalitzat la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de beisbol. El CB Viladecans es va acomiadar amb una doble victòria davant el CBS Rivas (12-2 i 6-5), mentre que el CBS Sant Boi va perdre al camp del CBS Barcelona (10-9 i 6-1). Els dos equips baixllobregatins continuaran una temporada més a la màxima categoria nacional, la Divisió d’Honor.

jorgealejandro bonaTanmateix, la competició encara no ha finalitzat, ja que resten dos enfrontaments que podria modificar la classificació des de la posició segona a la setena (l’Astros de València es va proclamar campió matemàticament). Així, el San Inazio de Bilbao té la clau per definir els llocs finals a la taula, ja que els bascos s’enfrontaran al CBS Sant Boi (28-29 de novembre) i al Tenerife Marlins (5-6 de desembre).

121970776 349658776140320 7398118364853626524 o

Els gavanencs, sense ascens

El CBS Gavà es va quedar sense ascens a Divisió d’Honor de beisbol després de perdre la final davant Los Toros de Pamplona per un ajustat 5-3.

beisbol 1 131120

Cal recordar que a la primera fase del Campionat d’Espanya de Primera Divisió, els gavanencs havien derrotat el Sevilla Red Sox per 11-4, havien perdut davant Los Toros de Pamplona per 1-16 i es van classificar per la final després de superar al Llano BC de Gijón per 19-4.

Redacció / Foto: RFEBS-Jorge Alejandro

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
149

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix