El CBS Gavà busca l’ascens a Divisió d’Honor de beisbol

L’equip masculí del CBS Gavà disputa aquest cap de setmana a Sevilla el Campionat d’Espanya de Primera Divisió

Sevilla està acollint, des d’ahir i fins diumenge, el Campionat d’Espanya de Primera Divisió de beisbol (fase d’ascens a Divisió d’Honor). La competició compta amb la participació del CBS Gavà, CBS Sevilla Red Sox, CBS Toros i El Llano BC. Hi ha una primera fase de classificació on jugaran tots contra tots a una volta. Els dos primers classificats disputaran la final aquest diumenge (12.30h). L’equip baixllobregatí intentarà l’ascens, una fita història per l’entitat, ja que mai ha jugat a la màxima categoria del beisbol nacional. Els partits es juguen en el Camp Municipal de Beisbol Parc Amate.

Captura de pantalla 2020 11 13 a las 17.58.38

calendari 2 131120

De moment el Gavà ha tingut gran inici de campionat. En el primer matx jugat d’ahir va guanyar 11-4 al Sevilla Xarxa Sox. Avu divendres, a les 18 hores, la novena gavanenca es veurà les cares amb el CBS Toros, i demà, dia 14 de novembre, a les 15 hores jugarà contra el Llano BC.

Redacció / Fotos: CBS Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix